KUHINJE PO MERI

Sve kuhinje se rade po meri Vašeg prostora i u skladu sa Vašim željama. Proizvodimo kuhinje sa frontovima od univera, bojenog ili furniranog medijapana, peskiranog ili bojenog stakla u aluminijumskom ramu ili ramu izrađenom od univera i medijapana.

Projektovanje i realizacija kuhinja

Sve kuhinje se rade po meri Vašeg prostora i u skladu sa Vašim željama. Proizvodimo kuhinje sa frontovima od univera, bojenog ili furniranog medijapana, peskiranog ili bojenog stakla u aluminijumskom ramu ili ramu izrađenom od univera i medijapana. Korpusi su uglavnom od univera i na zid se pričvršćuju pomoću čelične šine čime se eliminiše mogućnost njihovog pada.

Kako mi pravimo kuhinju?

Stručno lice dolazi da izmeri Vaš prostor i snimi posojeće stanje. Pomoću namenskih programa za crtanje i projektovanje kuhinja, u našem izložbenom salonu kreiramo idejno rešenje – proizvod Vaših zahteva, naših sugestija, izgleda i dimenzija prostora. Predstavljamo Vam vizuelnu prezentaciju buduće kuhinje – verna slika sa svim bojama, dimenzijama, detaljima i materijalima i dajemo tehnički opis materijala, okova i tačnu cenu za sve predviđene radove. Kada ste dobili gore navedene informacije i odlučili da sa nama realizujete posao, predviđeno je sklapanje ugovora koji sadrži sve što je dogovoreno, tačan datum montaže kao i uzajamne obaveze potpisnika. Tačno na datum predviđen ugovorom ekipa naših montera dolazi da postavi kuhinju pedantno, profesionalno i u skladu sa gore navedenom dokumentacijom.
Projektujemo i proizvodimo kuhinje po meri prostora, želji i potrebama kupca ili idejnom rešenju naših arhitekata na obostrano zadovoljstvo.

Često postavljana pitanja

Kuhinja po meri prostora se crta u 3D programu onako kako će ona zaista izgledati I biti napravljena. Izborom materijala, klizača, podiznih mehanizama i ručica, dolazimo do tačne cene kuhinje.

Oba materijala imaju svoje tehničke karakteristike koje pružaju izvesne prednosti.

Univer je gotov proizvod koji se seče i linijski obrarađuje kant trakom. Veliki izbor univera različitih proizvođača na našem tržištu (jednobojnih i drvnih dekora) pruža širok spektar mogućnosti za kombinovanje

Medijapan je sirov material koji se po želji može dodatno obrađivati i oblikovati, a zatim se farba u boji po želji kupca.

Prednost nameštaja od univera je što omogućava brži rok isporuke, lakše održavanje i veliki izbor dekora različitih proizvođača.

Prednost izrade kuhinja po meri prostora je što se dimenzije elemenata prilagođavaju korisniku, kao i samom prostoru u koji se kuhinja ugrađuje.

Ova dilema zavisi od afiniteta kupaca.

Kuhinja na nogicama omogućava lakše čišćenje i deluje prozračnije, dok kuhinja sa soklom takođe ima nogice na koje se postavlja soka i ona se po potrebi može lako skinuti i vratiti.

Osim vizuelnog momenta, na odluku može uticati i faktor održavanja higijene. Ispod kuhinje sa nogicama lakše se može usisati I očistiti džogerom. Da biste očistili ispod kuhinje se soklom, potrebno je istu prvo skinuti pa zatim očistiti, ali zato nepoželjne mrvice teže zapadaju.

Potrebno vreme za izradu kuhinje po meri zavisi od vrste materijala koji kupac izabere.

Kuhinje od univera u proseku pravimo za 10 do 15 dana od datuma sklapanja ugovora.

Medijapan i ostali materijali koji zahtevaju dodatnu obradu produžuju rok isporuke i montaže na 3-4 nedelje do datuma sklapanja ugovora.

Merenje prostora je bitno za što detaljnije planiranje i izradu nameštaja, koje je za naše kupce besplatno. Osim samih dimenzija, sagledavanja i doživljaja prostora, na ovaj način dobijamo precizniji projekat i što je još bitnije, tačnu- konktretnu ponudu.

Postavite nam pitanje

Sve dodatne informacije i pitanja u vezi sa našim radom možete dobiti telefonom ili posetiti naš izložbeni salon. Takođe nam se možete obratiti popunjavanjem polja ispod. Naš tim će Vam se obratiti sa stručnim savetima u najkraćem mogućem roku.

GALERIJA REALIZOVANIH PROJEKATA